Search
Close this search box.
North Lanarkshire

Cleland

Furnishing, decoration and refurbishment of key areas and rooms in an existing family home in North Lanarkshire.

Julia Grant Interiors redesigned the kitchen, living and dining areas in this home to create a light and airy open space. A bespoke media wall was used to create zones between the living and dining spaces. The new living area has been fitted out with custom upholstered boucle seating and a new bespoke fireplace wall. A new lighting scheme includes upstands with LED, recessed linear lights, and new light fittings over the bar and dining tables. Focal points are created using upstands which surround the media walls and a new curved wall. The kitchen design includes a central island with incorporated bar seating and an integrated curved booth, adding to the overall organic design. A stone waterfall countertop feature with LED completes the luxury space.