Search
Close this search box.
Milngavie

Fairview

This spacious family dwelling sets the canvas for the Evans family’s next adventures; a place of love, laughter, excitement, learning, creating, growing businesses, and working.

The proposals serve as a basis for discussion and blueprint for future changes and alterations to the property, which can be carried out over time. We are working within the existing building envelope and have made suggestions as to how we might open that up and bring light into key areas. These design moves will improve the flow of the spaces and activities within the home and create new ‘nooks’ better suited to the different activities within each space. In some instances, notably the lounge, the floor plate is generous for solely sitting, and we have suggested how that might be split without physically or formally dividing the room.