Search
Close this search box.
Milngavie

Strathblane Road

Design and installation of new living space within an existing family home in Milngavie. Introducing zones to the space including a new bar area with bespoke gantry and media wall.

Julia Grant Interiors oversaw and managed the full renovation of this space. The design introduces a number of bespoke specialist joinery elements including a new media wall with book-matched large format tiles behind the TV. Luxurious finishes have been applied to the walls and floor, including micro-cement plaster and timber herringbone flooring. A unique raised platform helps to create zones within the space, allowing for a secondary bar area and creating a more social atmosphere. We have designed a sunken sofa which is recessed into the steps meaning that this otherwise empty space has been repurposed and utilized more practically, creating an overall more cohesive interior.